за новата организация на движение по бул. Патриарх Евтимий. Това обяви

...
за новата организация на движение по бул. Патриарх Евтимий. Това обяви
Коментари Харесай

Замерянето с документи за колите по Патриарха продължава

за новата организация на придвижване по бул. " Патриарх Евтимий ".  Това разгласи на брифинг в СОС общинският консултант от ГЕРБ Прошко Прошков за проблема с придвижването като показа документи в отбрана на своята теза. Незаконна е реорганизацията на придвижването в центъра на София. Прошков попита кой носи отговорност при произшествия. За мен е явно, че тук става въпрос за безвластие и закононарушение, безапелационен е съветникът. И до момента в който преди ГЕРБ-СДС са призовавали за оставката на заместник-кмета по превоза, през днешния ден излизат с предизвестие към кмета Васил Терзиев: " Вие сте измамен. " Затова общинарите упорстват да се върне остарелия метод на придвижване.

В отговор Борис Бонев показа мнението на комисията по превоза, която е съгласувала плана за новата организация на придвижването в София. Той сподели и автограф на представителя на Столична дирекция на вътрешните работи под плана. Това, което се извършва, е това, което е в съгласие, безапелационен бе Борис Бонев. Това, което не е в съгласие и с което ГЕРБ нападат ПП-ДБ-СС е актуализация, която включва преместването на няколко кофи за отпадък, стана ясно от изказванията на Бонев. От ПП-ДБ-СС не се сърдят на опозицията в СОС, че не разбирали нещата, и считат, че това е следващата димка, която се хвърля в публичното пространство. А правосъдното решение споделя да се остави планът подобен, какъвто е сбъднат досега.

Прошко Прошков отново излезе на трибуната пред медиите, с цел да попита за какво документите, показани от ПП-ДБ-СС са без автограф. Ние ще вземем ограничения, закани се той и още веднъж настоя за оставката на заместник-кмета по превоза и търсене на отговорност за изхарчените пари по плана.
 Сламка за кмета на София - скрито да се посъветва с Борисов и Фандъкова
Сламка за кмета на София - скрито да се посъветва с Борисов и Фандъкова

Не е ясно дали Столична община може да предяви искания по договора
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР